İşkence odası Martyrs

Yarı çıplak bir şekilde, ıssız bir sokakta her tarafı kanlar içerisinde bir kadın çığlıklar içinde koşmaktadır. Kısa sürede polisler tarafından kurtarılan kadının vücudu çürüklerle ve kanla kaplıdır ve aynı zamanda hafıza kaybı yaşamaktadır. İsmi Lucie olan kadın yaklaşık bir yıldır kayıptır; ancak...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Bir Film., Tiglon (Firma)
Diğer Yazarlar: Laugier, Pascal, 1971- (yönetmen), Alaoui, Morjana, (oyuncu), Jampanoi, Mylene, (oyuncu), Grandpierre, Richard, (yapımcı), Moliavko-Visotzky, Nathalie, (görüntü yönetmeni), Martin, Stephane, (görüntü yönetmeni), Prangere, Sebastien, (kurgu)
Materyal Türü: DVD
Dil:Turkish
French
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Yarı çıplak bir şekilde, ıssız bir sokakta her tarafı kanlar içerisinde bir kadın çığlıklar içinde koşmaktadır. Kısa sürede polisler tarafından kurtarılan kadının vücudu çürüklerle ve kanla kaplıdır ve aynı zamanda hafıza kaybı yaşamaktadır. İsmi Lucie olan kadın yaklaşık bir yıldır kayıptır; ancak onu kaçırıp işkence edenler hakkında herhangi bir bilgi vermek istememektedir. Derin soruşturma başlatılır ve bir işkence merkezi gibi gözüken terk edilmiş bir mezbahaya ulaşılır. Ancak bu mekanda gerçekte ne olduğu ve Lucie'nin burdan nasıl kaçtığı gizemini korumaktadır. Pascal Laugier'in yönettiği Martyrs, son derece rahatsız edici, korku filmlerinin sınırını zorlayan karanlık bir film.
Diğer Bilgileri:"Birfilm sunar" -- kap.
"Morjana Alaoui Mylene Jamponoi "Martyrs- İşkence odası" bir Pascal Laugier filmi" -- kap.
"Özel seçenekler : Kamera arkası, Pascal Laugier ile röportaj, Görsel efekt yönetmeni ile röportaj" -- kap.
"Cesur, kararlı, sınırları zorlayıcı bir sinema eseri Eat My Brains" -- kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (95 dakika) : sesli,renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; 5.1 Dolby Digital.
İzleyiciler:18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi içindir. Şiddet ve korku unsurları içerir.
Ürün Dizini:Yönetmen Pascal Laugier ; yapımcı Richard Grandpierre ; diyaloglar Pascal Laugier ; yürütücü yapımcı Frederic Doniguian ; ortak yapımcı Simon Trottier ; görüntü yönetmeni Nathalie Moliavko-Visotzky, Stephane Martin ; set tasarımı Jean Andre Carriere ; makyaj Benoit Lestang ; kurgu Sebastien Prangere ; ses Philippe Mercier, German Boulay, Jerome Wiciak ; orijinal müzik Seppuku Paradigm Eskwad Zik ; görsel efektler Groupe İmage Buzz.