Zindan adası Shutter Island /

Polis şefi Teddy Daniels bir firar davasını araştırmak üzere suç işleyen akıl hastalarının kaldığı Zindan Adası'na gider. Başlangıçta son derece sıradan gibi gözüken dava çok geçmeden iyice tekinsiz bir hale gelecektir. Soruşturma derinleştikçe Teddy, ada hakkındaki ürkütücü gerçeklerle bir bir...

Full description

Bibliographic Details
Corporate Authors: Appian Way (Firm), Paramount Home Entertainment (Firm), Paramount Pictures Corporation, Tiglon (Firma)
Other Authors: Scorsese, Martin. (yapımcı, yönetmen), Kalogridis, Laeta. (senaryo), Medavoy, Mike. (yapımcı), Messer, Arnold W. (yapımcı), Fischer, Bradley J. (yapımcı), DiCaprio, Leonardo. (oyuncu), Ruffalo, Mark. (oyuncu), Kingsley, Ben, 1943- (oyuncu)
Format: DVD
Language:Multiple
English
French
Turkish
Published: Hollywood, Calif. : Paramount Home Entertainment, 2010.
Subjects:
Description
Summary:Polis şefi Teddy Daniels bir firar davasını araştırmak üzere suç işleyen akıl hastalarının kaldığı Zindan Adası'na gider. Başlangıçta son derece sıradan gibi gözüken dava çok geçmeden iyice tekinsiz bir hale gelecektir. Soruşturma derinleştikçe Teddy, ada hakkındaki ürkütücü gerçeklerle bir bir yüzleşecek ve şok edici sırlar açığa çıkacaktır. Yeryüzünde öyle yerler vardır ki asla gitmenize izin vermez.
Item Description:"Oscar ödüllü yönetmen Martin Scorsese ve Leonardo Di Caprio eleştirmenlerin büyük beğenisini kazanan tüyler ürpertici gerilim filmi Zindan Adası ile bir kere daha birlikteler." --kap.
Physical Description:1 videodisk (132 min.) : sesli, renkli ; 4 3/4 in.
Format:DVD; geniş ekran 2.35:1 ; Dolby digital 5.1 surround.
Audience:13 yaş ve üzeri içindir.
Production Credits:Yönetmen Martin Scorsese ; senaryo Laeta Kalogridis ; yapımcı Mike Medavoy, Arnold W. Messer, Bradley J. Fischer, Martin Scorsese