Olmak Being flynn /

"Dokunaklı, komik ve zekice." Akademi Ödüllü Robert De Niro, Paul Dano (Kan Dökülecek) ve Akademi Ödülü'ne aday gösterilen Julianne Moore'un üstün performans sergilediği, Paul Weitz (Bir Erkek Hakkında) tarafından yazıp yönetilen film, ebeveyn ve çocuk arasındaki kırılgan ama kop...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Depth of Field (Firm), Corduroy Films., Tribeca Productions., Focus Features
Diğer Yazarlar: Weitz, Paul, 1966- (yönetmen), Miano, Andrew, (yapımcı), Costigan, Michael, (yapımcı), De Niro, Robert, 1943- (oyuncu), Dano, Paul, 1984- (oyuncu), Flynn, Nick, 1960- (uygulayıcı yapımcı), Boy, Badly Drawn, (müzik), Cohen,Linda, (müzik yapımcısı), Sobel, Joan, (kurgu), Quinn, Declan, (görüntü yönetmeni), Thirlby, Olivia, 1986- (oyuncu), Moore, Julianne, (oyuncu)
Materyal Türü: DVD
Dil:English
Turkish
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:"Dokunaklı, komik ve zekice." Akademi Ödüllü Robert De Niro, Paul Dano (Kan Dökülecek) ve Akademi Ödülü'ne aday gösterilen Julianne Moore'un üstün performans sergilediği, Paul Weitz (Bir Erkek Hakkında) tarafından yazıp yönetilen film, ebeveyn ve çocuk arasındaki kırılgan ama kopmayan bağları konu ediniyor. Nick Flaynn (Dano), kendini anlatmaya çalışan genç bir yazardır. Babası Jonathan (De Niro) ise hayatı güç bela yaşamakta ve 18 yıldır oğlunu görmemektedir. Evsizler barınağında işe başlayan Nick, hayatının amacını bulduğunu düşünürken bir gece kendine yatacak yer arayan Jonathan'la karşılaşır. Nick Flynn'in ödüllü anı kitabı Lanet Kentte B... Bir Gece'den uyarlayan bu "reddedilemeyecek kadar güçlü" (Peter Travers, Rolling Stone) filmde Nick, beraber bir geleceğe şans vermek için babasına elini uzatma düşüncesiyle mücadele ediyor.
Diğer Bilgileri:"Focus Features sunar" -- kap.
"Bir Depth of Field/Corduroy Films/Tribeca yapımı bir Paul Weitz filmi" -- kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (98 dakika) : sesli,renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; geniş ekran (2.35:1), 5.1 Dolby Digital.
İzleyiciler:13 yaş ve üzeri için.
Ürün Dizini:Oyuncu Seçimi Joseph Middleton ; Csa Kostüm Tasarımı Aude Bronson-Howard ; Müzik Yapımcısı Linda Cohen ; Müzik Badly Drawn Boy ; Kurgu Joan Sobel ; Yapım Tasarımı Sarah Knowles ; Görüntü Yönetmeni ; Declan Quinn, Asc Uygulayıcı Yapımcı Jane Rosenthal, Meghan Lyvers, Kerry Kohansky, Caroline Baron, Nick Flynn ; Yapım Paul Weitz, Andrew Miano, Michael Costigan, Nick Flynn ; Sinemaya Uyarlayan ve Yöneten Paul Weitz.