Çatı Katı Loft

Beş evli arkadaşın sakladıkları gizli bir anlaşma vardır. Bu anlaşma, metresleri ve sevgilileri ile özel anlar geçirmek üzere kiraladıkları ve sırayla kullanacakları trend bir çatı katıdır. Her şey genç ve çıplak bir kadın cesedini çatı katında buldukları ana kadar, mükemmel bir şekilde yürür. Hiçb...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Müşterek Yazar: Kanal D Home Video.
Diğer Yazarlar: Beumer, Antoinette (yönetmen), Noort, Saskia (Adaptasyon Senaryo), Drijver, Anna (oyuncu), Harmsen, Sallie, Kooten, Van (oyuncu)
Materyal Türü: DVD
Dil:Turkish
Dutch
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Beş evli arkadaşın sakladıkları gizli bir anlaşma vardır. Bu anlaşma, metresleri ve sevgilileri ile özel anlar geçirmek üzere kiraladıkları ve sırayla kullanacakları trend bir çatı katıdır. Her şey genç ve çıplak bir kadın cesedini çatı katında buldukları ana kadar, mükemmel bir şekilde yürür. Hiçbiri, kadının kim oldugunu ve oraya nasıl girdiğini bilmemektedir. Grup, birbirlerini suçlamaya başlar. Çok yakında, birbirleri hakkında düşündüklerinden ne kadar az şey bildiklerini farkedeceklerdir.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (106 dakika) : sesli, renkli ; 4 3/4 inç.
İzleyiciler:18 yaş ve üzeri içindir.
Ürün Dizini:Bir Antoniette Beumer filmi, ; yazar Bart De Pauw ; adaptasyon senaryo Saskia Nort, ; yapımcılar Hilde de Laere, Rachel van Bommel ve Sande van Meurs.