Hatay mutfak kültürü ve yemekleri /

Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar: Şahin, Kadriye., Akavioğlu, Nalan., Gültekin, Mustafa
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: [Ankara] : Hatay Valiliği, 2012.
Seri Bilgileri:Hatay Valiliği ; yayın no. 16.
Konular:
LEADER 01415nam a22003371 4500
001 73954
008 130405s2012 tu a 00000 tur
020 |a 9786053598718 
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a GT2853.T9   |b H373 2012 
245 0 0 |a Hatay mutfak kültürü ve yemekleri /  |c hazırlayan Kadriye Şahin ; katkıda bulunanlar Nalan Akavioğlu ... [ve diğerleri] ; fotoğraflar Kadriye Şahin, Mustafa Gültekin. 
260 |a [Ankara] :  |b Hatay Valiliği,  |c 2012. 
300 |a 119 s. :  |b res. ;  |c 21 cm. 
490 0 |a Hatay Valiliği ; yayın no. 16. 
650 0 |a Food habits  |z Turkey  |z Hatay İli.  |9 253311 
650 4 |a Yeme alışkanlıkları  |z Türkiye  |z Hatay İli.  |9 253312 
650 4 |a Türk mutfağı.  |9 145885 
651 0 |a Hatay İli (Turkey)  |x Food.  |9 253313 
651 0 |a Hatay İli (Turkey)  |x Social life and customs.  |9 253314 
651 4 |a Hatay İli (Türkiye)  |x Gıda.  |9 253315 
651 4 |a Hatay İli (Türkiye)  |x Sosyal yaşam ve adetler.  |9 253316 
650 0 |9 46823  |a Cooking, Turkish 
700 1 |a Şahin, Kadriye.  |9 253317 
700 1 |a Akavioğlu, Nalan.  |9 253318 
700 1 |9 253319  |a Gültekin, Mustafa 
910 |a 2550702010612000537 
942 |2 lcc 
999 |c 67867  |d 67867 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 GT2853 T9 H373 02012  |7 0  |9 95127  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2013-04-05  |e B  |g 3.00  |l 5  |m 2  |o GT2853.T9 H373 2012  |p 0106638  |r 2024-01-26  |s 2024-01-04  |t k.1  |w 2013-04-05  |y KT