Slow food devrimi : Arcigola'dan Terra Madre'ye : yeni bir yaşam ve yemek kültürü /
Yazar: | Petrini, Carlo, 1949- |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Padovani, Gigi, 1953-, Ekiz, Çağrı, 1980- |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish Italian |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İstanbul :
Sinek Sekiz Yayınevi,
2011.
|
Edisyon: | 1. bs. |
Seri Bilgileri: | Sinek Sekiz Yayınevi. Sürdürülebilir yaşam kitapları ; 3.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Slow food devrimi : Arcigola'dan Terra Madre'ye : yeni bir yaşam ve yemek kültürü /
Yazar:: Petrini, Carlo, 1949-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2012) -
Bilinçli mutfak /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2015) -
İleri mutfak bilimleri /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2021) -
Yiyecek ve içecek paradoksu : (kavramlar- süreçler) /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Gastronomi deneyiminde rotalar ve festivaller /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2022)