Sovereignty divided: Essays on the international dimensions of the Cyprus problem.

Bibliographic Details
Main Author: Moran, Michael
Format: Book
Language:English
Published: Lefkoşa: Cyrep, 1998.
Subjects:
LEADER 00778nam a22002171 4500
001 8303
008 990512s1998 cy 00100 eng
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a JX4084.E6  |b MOR 1998 
100 1 |a Moran, Michael  |9 20679 
245 1 0 |a Sovereignty divided:  |b Essays on the international dimensions of the Cyprus problem. 
260 |a Lefkoşa:  |b Cyrep,  |c 1998. 
300 |a 215 s.;  |c 21 cm. 
500 |a Dizin var. 
504 |a Bibliyografya var. 
650 4 |a KIBRIS-POLİTİKA VE DEVLET YÖNETİMİ-1960-  |9 136349 
650 4 |a KIBRIS-ULUSLARARASI STATÜ  |9 136350 
942 |2 lcc 
999 |c 6614  |d 6614 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 JX4084 E6 MOR 01998  |7 0  |9 9955  |a MK  |b MK  |c MK  |d 1999-02-02  |e S  |g 999999.99  |o JX4084.E6 MOR 1998  |p 0023031  |r 2016-12-10  |w 1999-02-02  |y KT