Cenazede ölüm Death at a funeral /

Daniel (Matthew Macfadyen, Pride & Prejudice)ve Robert'ın (Rupert Graves, V for Vendetta) babalarının ölümü, tüm aile üyelerini ölünün yasını tutmak üzere bir araya getirir. Cenaze töreni öncesi her birinin kendilerine has kaygıları vardır. Daniel, yazar olan ağabeyi Robert'la uzun sür...

Ful tanımlama

Detaylı Bibliyografya
Kurumsal yazarlar: Metro-Goldwyn-Mayer Pictures, Sidney Kimmel Entertainment.
Diğer Yazarlar: Oz, Frank, (yönetmen), Craig, Dean, (senaryo), Kimmel, Sidney, (yapımcı), Stallings, Share, (yapımcı), Malkin, Laurence, (yapımcı), Philips, Diana, (yapımcı), Curtis, Oliver, (görüntü yönetmeni), Stevens, Gail, (kast), Gold, Murray, (müzik), Mills, Beverley, (kurgu)
Materyal Türü: DVD
Dil:Multiple
Turkish
English
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Daniel (Matthew Macfadyen, Pride & Prejudice)ve Robert'ın (Rupert Graves, V for Vendetta) babalarının ölümü, tüm aile üyelerini ölünün yasını tutmak üzere bir araya getirir. Cenaze töreni öncesi her birinin kendilerine has kaygıları vardır. Daniel, yazar olan ağabeyi Robert'la uzun süre sonra bir araya gelecektir. Daniel'in kuzeni Martha, (Daisy Donovan) nişanlısı Simon'la (Alan Tudyk, 3:10 to Yuma) birlikte babasının gözüne girmeye çalışmaktadır.Ancak Simon yanlışlıkla içtiği bir ilaçtan sonra ortalıkta çırılçıplak gezip çılgın davranışlarda bulunur.Tüm bunları üzerine, gizemli bir konuk gelip merhumun eşcinsel olduğu sırrını herkese açıklamak ister. İki kardeşin gerçeğin ortaya çıkmaması için ortaya koydukları çaba bir süre sonra onları tam bir kaosa sürükleyecektir.
Diğer Bilgileri:"Ekstralar : çekim hataları, fragmanlar." -- kap.
"Metro-Goldwyn-Mayer Pictures ve Sidney Kimmel Entertainment sunar bir Parabolic Pictures/Stable Way Entertainment yapımı bir Vip Medienfonds 1 + 2 Target Media ortak yapımı bir Frank Oz filmi" -- kap.
Fiziksel Özellikler:1 videodisk (87 dakika) ; sesli., renkli ; 4 3/4 inç.
Materyal Türü:DVD ; geniş ekran (1.78:1), Dolby Digital.
Ürün Dizini:Kast Gail Stevens ; müzik Murray Gold ; kostüm tasarım Natalie Ward ; kurgu Beverley Mills ; yapım tasarım Michael Howells ; görüntü yönetmeni Oliver Curtis, Bsc ; yürütücü yapımcılar William Horberg Bruce Toll, Andreas Grosch, Philip Elway ; yapımcı Sidney Kimmel, Share Stallings, Laurence Malkin, Diana Philips ; senaryo Dean Craig ; yönetmen Frank Oz.