Gıda mikrobiyolojisi /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Tayar, Mustafa, 1962-
Diğer Yazarlar: Hecer, Canan
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Bursa : Dora Yayınları, 2010.
Edisyon:2. bs.
Konular:
LEADER 00912cam a22002651 4500
001 71851
003 TRMEMSKU
005 20190123152120.0
008 111130s2010 tu 00000 tur
020 |a 9786054118779 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a QR115   |b .T393 2010 
100 1 |a Tayar, Mustafa,  |9 14420  |d 1962- 
245 1 0 |a Gıda mikrobiyolojisi /  |c Mustafa Tayar, Canan Hecer. 
250 |a 2. bs. 
260 |a Bursa :  |b Dora Yayınları,  |c 2010. 
300 |a X, 253 s :  |b res. ;  |c 24 cm.. 
504 |a Bibliyografya: s. [243]-251. 
650 4 |a Gıda maddeleri  |x Mikrobiyoloji.  |9 249353 
650 0 |9 96322  |a Food  |x Microbiology 
700 1 |a Hecer, Canan  |9 249354 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 65377  |d 65377 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 QR0115 T393 02010  |7 0  |9 91493  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2011-11-30  |e S  |g 9.99  |l 14  |m 62  |o QR115 .T393 2010  |p 0104801  |q 2024-04-01  |r 2023-09-22  |s 2023-09-22  |t k.1  |w 2011-11-30  |y KT