İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Gıda mikrobiyolojisi /
Diğer Bilgiler
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Gıda mikrobiyolojisi /
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Tayar, Mustafa, 1962-
Diğer Yazarlar:
Hecer, Canan
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi:
Bursa :
Dora Yayınları,
2010.
Edisyon:
2. bs.
Konular:
Gıda maddeleri
>
Mikrobiyoloji.
Food
>
Microbiology
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Diğer Bilgiler
Fiziksel Özellikler:
X, 253 s : res. ; 24 cm..
Bibliyografya:
Bibliyografya: s. [243]-251.
ISBN:
9786054118779
Benzer Materyaller
Gıda hijyeni ve mikrobiyolojisi /
Yazar:: Erol, İrfan
Baskı/Yayın Bilgisi: (2007)
Gıda mikrobiyolojisi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017)
Temel gıda mikrobiyolojisi /
Yazar:: Ray, Bibek
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016)
Gıda mikrobiyolojisi : gıda endüstrisi için temel esaslar ve uygulamalar /
Yazar:: Pichhardt, Klaus
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004)
Besin mikrobiyolojisi : temel ders kitabı : orta dereceli kız teknik öğretim okulları /
Yazar:: Ünver, Bahtiyar
Baskı/Yayın Bilgisi: (1982)
×
Yüklüyor......