|
|
|
|
LEADER |
01276cam a22003371 4500 |
001 |
70213 |
003 |
TRMEMSKU |
005 |
20190621145818.0 |
008 |
110207s2008 tu a b 00000btur |
020 |
|
|
|a 9789751733764
|
040 |
|
|
|a TRMEMSKU
|
041 |
0 |
|
|a tur
|
049 |
|
|
|a TR7VH
|
050 |
0 |
0 |
|a TX725.T8
|b T874 2008
|
245 |
0 |
0 |
|a Türk mutfağı /
|c editörler Arif Bilgin, Özge Samancı.
|
250 |
|
|
|a 1. bs.
|
260 |
|
|
|a Ankara :
|b Kültür ve Turizm Bakanlığı,
|c 2008.
|
300 |
|
|
|a 391 s. :
|b res. ;
|c 31 cm.
|
490 |
0 |
|
|a Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü ; 3166. Sanat eserleri dizisi ; 476
|
504 |
|
|
|a Bibliyografya var.
|
650 |
|
0 |
|a Cookery, Turkish
|x History.
|9 244564
|
650 |
|
0 |
|a Food culture in Turkey.
|9 244565
|
650 |
|
4 |
|a Türk mutfağı
|x Tarih.
|9 244566
|
650 |
|
4 |
|a Yeme alışkanlıkları
|z Türkiye.
|9 244567
|
650 |
|
4 |
|a Yemek kültürü, Türkiyede.
|9 244568
|
650 |
|
0 |
|9 72988
|a Food habits
|z Turkey
|
700 |
1 |
|
|9 113637
|a Bilgin, Arif,
|d 1967-
|
700 |
1 |
|
|9 180822
|a Samancı, Özge
|
942 |
|
|
|2 lcc
|c KT
|
999 |
|
|
|c 63674
|d 63674
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 lcc
|4 0
|5 0
|6 TX0725 T8 T874 02008
|7 0
|9 89216
|a MK
|b MK
|c MK
|d 2011-02-07
|e S
|g 62.70
|l 16
|m 8
|o TX725.T8 T874 2008
|p 0102778
|r 2023-11-22
|s 2023-07-31
|t k.1
|w 2011-02-07
|y KT
|