Türk mutfağı /

Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar: Bilgin, Arif, 1967-, Samancı, Özge
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Ankara : Kültür ve Turizm Bakanlığı, 2008.
Edisyon:1. bs.
Seri Bilgileri:Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü ; 3166. Sanat eserleri dizisi ; 476
Konular:
LEADER 01276cam a22003371 4500
001 70213
003 TRMEMSKU
005 20190621145818.0
008 110207s2008 tu a b 00000btur
020 |a 9789751733764 
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX725.T8   |b T874 2008 
245 0 0 |a Türk mutfağı /  |c editörler Arif Bilgin, Özge Samancı. 
250 |a 1. bs. 
260 |a Ankara :  |b Kültür ve Turizm Bakanlığı,  |c 2008. 
300 |a 391 s. :  |b res. ;  |c 31 cm. 
490 0 |a Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü ; 3166. Sanat eserleri dizisi ; 476 
504 |a Bibliyografya var. 
650 0 |a Cookery, Turkish  |x History.  |9 244564 
650 0 |a Food culture in Turkey.  |9 244565 
650 4 |a Türk mutfağı  |x Tarih.  |9 244566 
650 4 |a Yeme alışkanlıkları  |z Türkiye.  |9 244567 
650 4 |a Yemek kültürü, Türkiyede.  |9 244568 
650 0 |9 72988  |a Food habits  |z Turkey 
700 1 |9 113637  |a Bilgin, Arif,  |d 1967- 
700 1 |9 180822  |a Samancı, Özge 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 63674  |d 63674 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TX0725 T8 T874 02008  |7 0  |9 89216  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2011-02-07  |e S  |g 62.70  |l 16  |m 8  |o TX725.T8 T874 2008  |p 0102778  |r 2023-11-22  |s 2023-07-31  |t k.1  |w 2011-02-07  |y KT