Başka Semtin Çocukları

Gazi Mahallesi'nde yaşıyan iki yakın arkadaşın "başka bir hayat" özlemi içinde, bulundukları çöplükten kurtulma hayalleri ve bu hayalleri gerçekleştirebilmek için ödemek zorunda oldukları bedellerin hikayesi.

Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar: Bulut, Aydın., Nuroglu, Mehmet Ali., Hacıoğlu, İsmail., Tekinoğlu, Volga Sorgu., Saban, Ertan., Özhim, Eyşan., İnal, Bülent., Yalçın, Avni., Davran, Mehmet.
Materyal Türü: DVD
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: [İstanbul] : Kanal D Home Video, 2009.
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Gazi Mahallesi'nde yaşıyan iki yakın arkadaşın "başka bir hayat" özlemi içinde, bulundukları çöplükten kurtulma hayalleri ve bu hayalleri gerçekleştirebilmek için ödemek zorunda oldukları bedellerin hikayesi.
Diğer Bilgileri:Özel seçenekler: Antalya Film Festivali Özel Röportajı, kamera arkası, fotograf galerisi, TV spotları, fragman, diğer fragmanlar.
IMDB puanı: 6.6/10.
Fiziksel Özellikler:1 videodisc (93 dk.); sesli., rnk.; 4 3/4 in.
Materyal Türü:DVD.
İzleyiciler:"+13 yaş ve üzeri" --kap.
"Şiddet ve olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar" --kap.
Ödüller:45. Altın Portakal Film Festivali Behlül Dal Özel Ödülü en iyi yardımcı erkek (Volga Sorgu), en iyi sanat yönetmeni (Türker İşçi), 28. Uluslararası İstanbul Film Festivali Radikal Halk Ödülü, 4. Kaunos Altın Arslan Türk Filmleri Festivali en iyi erkek oyuncu (Ertan Saban).
Ürün Dizini:Yapımcı, Aydın Bulut; müzik, Cem Yıldız; görüntü yönetmeni, Tolga Çetin; sanat yönetmeni, Türker İşçi.