Kanlı elmas = Blood diamond /

1990'larda Sierra Leone'de gelişmekte olan kaos ve iç savaşın fon oluşturduğu Blood Diamond/Kanlı Elmas. Güney Afrikalı paralı asker Danny Archer ile Mendeli balıkçı Solomon Vandy'nin hikayesi. Her iki adam da Afrikalıdır, ama geçmişleri ve şartları olabildiğince farklıdır. Ne var ki,...

Full description

Bibliographic Details
Other Authors: Zwick, Edward., Gorfil, Gillian., Mitchell, C. Gaby., DiCaprio, Leonardo., Connelly, Jennifer., Hounsou, Djimon., Lukola, Anointing.
Format: DVD
Language:Multiple
English
Turkish
Polish
Published: [İstanbul]: Tiglon, 2007.
Subjects:
Description
Summary:1990'larda Sierra Leone'de gelişmekte olan kaos ve iç savaşın fon oluşturduğu Blood Diamond/Kanlı Elmas. Güney Afrikalı paralı asker Danny Archer ile Mendeli balıkçı Solomon Vandy'nin hikayesi. Her iki adam da Afrikalıdır, ama geçmişleri ve şartları olabildiğince farklıdır. Ne var ki, hayatlarını değiştirebilecek pembe bir elması bulmak için çıktıkları serüvende yazgıları kesişir..
Item Description:Özel seçenekler: film fragmanları, yönetmenin yorumu.
Physical Description:1 videodisc (138 dk.): sd., rnk.; 4 3/4 in.
Format:DVD.
Audience:"13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi" -- kap .
"Şiddet ve korku unsurları içerir" -- kap.
Awards:5 dalda Oscar ödülü.
Production Credits:Yapımcı, Gilian Gorfil, Marshall Herskovitz, Graham King, Darrell Roodt, Paula Weinstein, Edward Zwick; hikaye, Charles Leavitt and C. Gaby Mitchell; fotoğraf yönetmeni, Eduardo Serra; editör, Steven Rosenblum; müzik, James Newton Howard; kostüm tasarımı, Ngila Dickson; yapım tasarımı, Dan Weil; özel efektler, Neil Corbould; görsel efektler, Jeffrey A. Okun.