Çocuk ve edebiyat /

Bibliographic Details
Main Author: Sever, Sedat, 1954-
Format: Book
Published: İzmir: Tudem, 2008.
Edition:4. bs.
Subjects:
LEADER 00821cam a2200253 a 4500
001 66698
003 TRMEMSKU
005 20191126151741.0
008 100119s2008 tu a 00000 tur
020 |a 9789944693127 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a PL230   |b .S48 2008 
100 1 |9 1624  |a Sever, Sedat,  |d 1954- 
245 1 0 |a Çocuk ve edebiyat /  |c Sedat Sever. 
250 |a 4. bs. 
260 |a İzmir:  |b Tudem,  |c 2008. 
300 |a 222 s. :  |b res. ;  |c 20 cm. 
504 |a Bibliyografya var. 
650 0 |a Children's literature.  |9 161197 
650 4 |a Çocuk Edebiyatı.  |9 125426 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 59854  |d 59854 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 PL0230 S48 02008  |7 0  |9 84231  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2010-01-19  |e S  |g 9.33  |l 26  |m 5  |n 1  |o PL230 .S48 2008  |p 0100054  |q 2021-04-29  |r 2021-03-30  |s 2021-03-30  |t k.1  |w 2010-01-19  |y KT