Yemek repertuarı : aşçı, lokantacı, turizmci, eğitimci ve yemekle ilgili herkes için /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Türkan, Cemal, 1953-
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: İstanbul : Değişim Yayınları, 2006.
Konular:
LEADER 00834nam a22002291 4500
001 64672
008 090609s2003 tu b 000 0 tur d
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX723.5.T9   |b T87 2006 
100 1 |a Türkan, Cemal,  |d 1953-  |9 119953 
245 1 0 |a Yemek repertuarı :  |b aşçı, lokantacı, turizmci, eğitimci ve yemekle ilgili herkes için /  |c Cemal Türkan. 
260 |a İstanbul :  |b Değişim Yayınları,  |c 2006. 
300 |a 309 s. ;  |c 19 cm. 
504 |a Bibliyografya var. 
650 4 |a Türk mutfağı.  |9 145885 
650 0 |9 174871  |a Cookery, Turkish 
910 |a 2550702010608002711 
942 |2 lcc 
999 |c 58431  |d 58431 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TX07235 T9 T87 02006  |7 1  |9 82583  |a MK  |b MK  |c DMYO  |d 2009-06-09  |e S  |g 9.70  |o TX723.5.T9 T87 2006  |p 0095883  |r 2016-12-10  |t k.1  |w 2009-06-09  |y KT