İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Yemek repertuarı :
Diğer Bilgiler
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Yemek repertuarı : aşçı, lokantacı, turizmci, eğitimci ve yemekle ilgili herkes için /
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Türkan, Cemal, 1953-
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi:
İstanbul :
Değişim Yayınları,
2006.
Konular:
Türk mutfağı.
Cookery, Turkish
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Diğer Bilgiler
Fiziksel Özellikler:
309 s. ; 19 cm.
Bibliyografya:
Bibliyografya var.
Benzer Materyaller
Dilim gülümsüyo!/
Yazar:: Ekşigil, Hülya
Baskı/Yayın Bilgisi: (2007)
Bu günkü Türk mutfağı/
Yazar:: Ertürk, Ilyas.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1967)
Oktay Usta'nın mutfağından /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005)
Dilim gülümsüyo!/
Yazar:: Ekşigil, Hülya
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008)
Aşçının el kitabı: işyerimiz mutfak mesleğimiz aşçılık sanatımız pişirmek/
Yazar:: Yılmaz, Aydın, 1937-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004)
×
Yüklüyor......