Besine dayalı beslenme rehberlerinin hazırlanması ve kullanılması: FAO/WHO çalışma grubu raporu=Preparation and use of food-based dietary guidelines:Report of a joint FAO/WHO consultation/

Detaylı Bibliyografya
Müşterek Yazar: Dünya Sağlık Örgütü.
Diğer Yazarlar: Budak, Nurten., Çiçek, Betül., Aykut, Mualla., Günay, Osman., Öztürk, Yusuf.
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: Kayseri: Erciyes Üniversitesi, 2001.
Seri Bilgileri:Erciyes Üniversitesi yayınları no; DSÖ teknik rapor serileri; 129.
Konular:

MSKÜ: Menteşe Kütüphanesi

Detaylı Erişim Bilgileri MSKÜ: Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası: RM217.2 B47 2001
Kopya Bilgisi 1 Kütüphanede