|
|
|
|
LEADER |
01359cam a2200313 a 4500 |
001 |
62639 |
008 |
251208s2001 tu 00000 tur |
020 |
|
|
|a 9758013823
|
040 |
|
|
|a TRMEMSKU
|
049 |
|
|
|a TR7VH
|
050 |
0 |
0 |
|a RM217.2
|b B47 2001
|
700 |
1 |
|
|a Budak, Nurten.
|9 226537
|
700 |
1 |
|
|a Çiçek, Betül.
|9 226538
|
700 |
1 |
|
|a Aykut, Mualla.
|9 115801
|
700 |
1 |
|
|a Günay, Osman.
|9 115800
|
700 |
1 |
|
|a Öztürk, Yusuf.
|9 78546
|
245 |
0 |
0 |
|a Besine dayalı beslenme rehberlerinin hazırlanması ve kullanılması:
|b FAO/WHO çalışma grubu raporu=Preparation and use of food-based dietary guidelines:Report of a joint FAO/WHO consultation/
|c Çev. Nurten Budak, Betül Çiçek;çev.ed. Mualla Aykut, Osman Günay, Yusuf Öztürk
|
246 |
3 |
0 |
|a FAO/WHO çalışma grubu raporu
|
260 |
|
|
|a Kayseri:
|b Erciyes Üniversitesi,
|c 2001.
|
300 |
|
|
|a vi, 99 s.:
|b tbl.;
|c 25 cm.
|
440 |
|
0 |
|a Erciyes Üniversitesi yayınları no;
|v 129.
|p DSÖ teknik rapor serileri;
|n 880.
|9 266934
|
504 |
|
|
|a Bibliyografya var.
|
650 |
|
4 |
|a Besin.
|9 219054
|
650 |
|
4 |
|a Beslenme politikası.
|9 226541
|
650 |
|
4 |
|a Diyet
|x Standartlar.
|9 226542
|
710 |
2 |
|
|9 226539
|a Dünya Sağlık Örgütü.
|
942 |
|
|
|2 lcc
|
999 |
|
|
|c 56228
|d 56228
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|2 lcc
|4 0
|5 0
|6 RM02172 B47 02001
|7 0
|9 79999
|a MK
|b MK
|c MK
|d 2008-12-25
|e S
|o RM217.2 B47 2001
|p 0048257
|r 2016-12-10
|t 1
|w 2008-12-25
|y KT
|