Tarihin yapraklarında Türkmenler /

Bibliographic Details
Main Author: Kılıç, Mehmet, 1934-
Format: Book
Language:Turkish
Published: Bursa, 1998
Subjects:
LEADER 00828cam a22002291 4500
001 61068
008 081015s1998 tu af 00000 tur
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a DK933   |b .K544 1998 
100 1 |a Kılıç, Mehmet,  |d 1934-  |9 64503 
245 1 0 |a Tarihin yapraklarında Türkmenler /  |c Mehmet Kılıç. 
260 |a Bursa,  |c 1998  |e (Bursa :  |f Furkan Ofset Matbaacılık) 
300 |a 138 s. :  |b res., tbl. ;  |c 24 cm. 
651 0 |a Turkmenistan  |x History.  |9 63192 
651 4 |a Türkmenistan  |x Tarih.  |9 127513 
650 0 |a Turkmen literature.  |9 209843 
650 4 |a Türkmen edebiyatı.  |9 209844 
942 |2 lcc 
999 |c 55293  |d 55293 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 DK0933 K544 01998  |7 0  |9 78939  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2008-10-15  |e B  |l 4  |o DK933 .K544 1998  |p 0061636  |r 2017-12-04  |s 2017-12-04  |t k.1  |w 2008-10-15  |y KT