Quality in frozen food /
Diğer Yazarlar: | Erickson, Marilyn C., Hung, Yen-Con. |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
New York :
Chapman & Hall,
c1997.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Handbook of frozen food processing and packaging /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006) -
Sebzelerin dondurulması.
Yazar:: Fidan, Filiz
Baskı/Yayın Bilgisi: (1989) -
Cook now eat later : includes AGA cooking times : be one step ahead with over 130 delicious recipes to prepare in advance /
Yazar:: Berry, Mary, 1935-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2002) -
200 make ahead dishes /
Yazar:: Lewis, Sara
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008) -
Food quality assurance : principles and practices /
Yazar:: Alli, Inteaz.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004)