İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Quality in frozen food /
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Quality in frozen food /
Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar:
Erickson, Marilyn C.
,
Hung, Yen-Con.
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
English
Baskı/Yayın Bilgisi:
New York :
Chapman & Hall,
c1997.
Konular:
Aliments congelés.
Dondurulmuş besinler.
Frozen foods
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
TP372.3 ERİ 1997
Kopya Bilgisi 1
Kütüphanede
Benzer Materyaller
Handbook of frozen food processing and packaging /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006)
Sebzelerin dondurulması.
Yazar:: Fidan, Filiz
Baskı/Yayın Bilgisi: (1989)
Cook now eat later : includes AGA cooking times : be one step ahead with over 130 delicious recipes to prepare in advance /
Yazar:: Berry, Mary, 1935-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2002)
200 make ahead dishes /
Yazar:: Lewis, Sara
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008)
Food quality assurance : principles and practices /
Yazar:: Alli, Inteaz.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004)
×
Yüklüyor......