Modaya yön verenler /

Bibliographic Details
Main Author: Watson, Linda
Other Authors: Ayas, Güneş, 1981-
Format: Book
Language:Turkish
English
Published: İstanbul: Güncel, 2007.
Series:Güncel yayıncılık; 313.
Subjects:
LEADER 01032cam a22002891 4500
001 58847
003 TRMEMSKU
005 20180319143048.0
008 190608s2007 tu 00100 tur
020 |a 9789944840101 
040 |a TRMEMSKU 
041 1 |a tur  |a eng 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TT504   |b WAT 2007 
100 1 |9 220528  |a Watson, Linda 
245 1 0 |a Modaya yön verenler /  |c Linda Watson ; Türkçesi Güneş Ayas. 
246 1 2 |a Twentieth century fashion 
260 |a İstanbul:  |b Güncel,  |c 2007. 
300 |a 380, [2] s.:  |b rnk.res.,res.,tıpkıbas.;  |c 21 cm. 
440 0 |a Güncel yayıncılık;  |v 313.  |9 265455 
504 |a Bibliyografya ve dizin var. 
650 4 |a Moda  |x Tarih  |y 20.yy.  |9 220529 
650 4 |a Moda tasarımcıları  |x Tarih  |y 20.yy.  |9 220530 
700 1 |9 18895  |a Ayas, Güneş,  |d 1981- 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 52773  |d 52773 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TT0504 W A T2007  |7 0  |9 76177  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2008-06-19  |e S  |g 28.00  |l 8  |m 6  |o TT504 WAT 2007  |p 0091828  |q 2019-12-03  |r 2019-11-18  |s 2019-11-18  |t 1  |w 2008-06-19  |y KT