Denktaş ve Kıbrıs'ta son tango /

Bibliographic Details
Main Author: Veziroğlu, Fuat, 1935-
Format: Book
Language:Turkish
Published: Ankara : Bilgi, 2007.
Series:Bir millet uyanıyor dizisi 16.
Subjects:
LEADER 00959nam a2200265Ia 4500
001 58142
003 TRMEMSKU
005 20181023185852.0
008 080507s2007 tu 00000 tur
020 |a 9752202016 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a DS54.9   |b VEZ 2007 
100 1 |9 214733  |a Veziroğlu, Fuat,  |d 1935- 
245 0 0 |a Denktaş ve Kıbrıs'ta son tango /  |c Fuat Veziroğlu. 
260 |a Ankara :  |b Bilgi,  |c 2007. 
300 |a 431 s.;  |c 24 cm. 
440 0 |a Bir millet uyanıyor dizisi  |v 16.  |9 263335 
600 1 0 |9 277555  |a Denktaş, Rauf R.,  |d 1924-2012  |v Interviews 
650 0 |9 219203  |a Presidents  |z Cyprus, Northern  |v Interviews 
650 0 |9 78056  |a Presidents  |z Cyprus, Northern  |v Biography 
651 0 |9 129253  |a Cyprus  |x Politics and government  |y 1960- 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 51792  |d 51792 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 DS00549 V E Z2007  |7 0  |9 74980  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2008-05-07  |e S  |o DS54.9 VEZ 2007  |p 0089863  |r 2016-12-10  |t 1  |w 2008-05-07  |y KT