Food microbiological analysis : new technologies /
Diğer Yazarlar: | Tortorello, Mary Lou, 1951-, Gendel, Steven M. |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | English |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
New York :
M. Dekker,
1997.
|
Seri Bilgileri: | IFT basic symposium series ; 12
|
Konular: | |
Online Erişim: | Publisher description |
Benzer Materyaller
-
Food microbiology : a laboratory manual /
Yazar:: Yousef, Ahmed Elmeleigy
Baskı/Yayın Bilgisi: (2003) -
Temel gıda mikrobiyolojisi /
Yazar:: Ray, Bibek
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016) -
Gıda mikrobiyolojisi : gıda endüstrisi için temel esaslar ve uygulamalar /
Yazar:: Pichhardt, Klaus
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004) -
Gıda mikrobiyolojisi /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2017) -
Besin mikrobiyolojisi : temel ders kitabı : orta dereceli kız teknik öğretim okulları /
Yazar:: Ünver, Bahtiyar
Baskı/Yayın Bilgisi: (1982)