İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Introduction to toxicology and...
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Introduction to toxicology and food/
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Altuğ, Tomris.
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
English
Baskı/Yayın Bilgisi:
Boca Raton:
CRC Press,
2003.
Konular:
Food
>
Toxicology.
Besin
>
Toksikoloji.
Functional foods.
Fonksiyonel Besinler.
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
RA1258 ALT 2003
Kopya Bilgisi 1
Kütüphanede
Benzer Materyaller
Probiotics, prebiotics, and synbiotics : bioactive foods in health promotion /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2016)
Goldfrank'ın toksikolojik aciller el kitabı=Goldfrank's manual of toxicology emergencies/
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008)
Handbook of frozen food processing and packaging /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006)
Probiotics in food safety and human health /
Yazar:: Goktepe, İpek.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006)
Quality in frozen food /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997)
×
Yüklüyor......