Düşünsel duruş /

Bibliographic Details
Main Author: Özdenören, Rasim
Format: Book
Language:Turkish
Published: İstanbul: İz, 2004.
Series:İz yayıncılık; Bütün eserleri dizisi; 441.
Subjects:
LEADER 00908nam a2200277Ia 4500
001 54794
003 OCoLC
005 20190530121403.0
008 080207s2004 tu b 001 0 tur d
035 |a (OCoLC)191858938 
040 |a TRMEMSKU 
041 1 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a BF441   |b .O93 2004 
100 1 |a Özdenören, Rasim  |9 126478 
245 1 0 |a Düşünsel duruş /  |c Rasim Özdenören. 
260 |a İstanbul:  |b İz,  |c 2004. 
300 |a 488 s.;  |c 21 cm. 
440 0 |a İz yayıncılık;  |v 441.  |p Bütün eserleri dizisi;  |n 31.  |9 265317 
504 |a Bibliyografya ve dizin var. 
650 4 |a Düşünce ve düşünme.  |9 125446 
650 0 |9 2125  |a Thought and thinking 
994 |a C0  |b TR7VH 
942 |2 lcc 
999 |c 49354  |d 49354 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 BF0441 O93 02004  |7 0  |9 72087  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2008-02-12  |e S  |l 8  |m 3  |o BF441 .O93 2004  |p 0067351  |r 2020-02-10  |s 2019-12-30  |t k.1  |w 2008-02-12  |y KT