Becket ya da tanrının onuru /

Bibliographic Details
Main Author: Anouilh, Jean
Other Authors: Yücel, Tahsin, 1933-2016
Format: Book
Language:Turkish
Published: Ankara : Kuzey, 1984.
Series:Kuzey yayınları ; Tiyatro dizisi ; 19.
Subjects:
LEADER 00926nam a22002531 4500
001 54296
003 TRMEMSKU
005 20180130094052.0
008 080128s1984 tu 00000 tur
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a PQ2601.N67  |b ANO 1984 
100 1 |9 36647  |a Anouilh, Jean 
245 1 0 |a Becket ya da tanrının onuru /  |c Jean Anouilh ; çev. Tahsin Yücel. 
260 |a Ankara :  |b Kuzey,  |c 1984. 
300 |a 152 s. ;  |c 20 cm. 
440 0 |a Kuzey yayınları ;  |v 19.  |p Tiyatro dizisi ;  |n 1.  |9 265089 
600 1 0 |a Thomas, Becket, Saint,  |d 1118?-1170  |v Drama.  |9 211364 
600 1 0 |a Thomas, Becket, Saint,  |d 1118?-1170.  |9 211365 
700 1 |9 5242  |a Yücel, Tahsin,  |d 1933-2016 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 48417  |d 48417 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 PQ2601 N67 ANO 01984  |7 0  |9 70900  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2008-01-28  |e S  |l 2  |o PQ2601.N67 ANO 1984  |p 0055994  |q 2021-01-11  |r 2020-12-11  |s 2020-12-11  |t 1  |w 2008-01-28  |y KT