Balık besleme ve yem teknolojisi : laboratuvar uygulamaları ve yem yapım teknolojisi /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Korkut, Ali Yıldırım
Diğer Yazarlar: Hoşsu, Belgin., Fırat-Kop, Aysun.
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: İzmir : Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, 2004.
Seri Bilgileri:Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi yayınları ; 54. Ders kitabı dizisi ; 23
Konular:
LEADER 01177cam a22002891 4500
001 67587
008 100306s2004 tu a bi 00100 tur
020 |a 9754833176 (tk.) 
020 |a 9754833699 (c. 2) 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a SH334.7   |b K67 2004 
100 1 |9 147708  |a Korkut, Ali Yıldırım 
245 1 0 |a Balık besleme ve yem teknolojisi :  |b laboratuvar uygulamaları ve yem yapım teknolojisi /  |c Ali Yıldırım Korkut, Belgin Hoşsu, Aysun Fırat Kop. 
260 |a İzmir :  |b Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi,  |c 2004. 
300 |a 320 s. :  |b res. ;  |c 24 cm. 
490 0 |a Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi yayınları ; 54. Ders kitabı dizisi ; 23 
504 |a Bibliyografya ve dizin var. 
650 0 |a Fishing.  |9 108593 
650 0 |a Fishery technology.  |9 192316 
650 4 |a Balıkçılık.  |9 148044 
650 4 |a Balıkçılık teknolojisi.  |9 192317 
700 1 |a Hoşsu, Belgin.  |9 147707 
700 1 |a Fırat-Kop, Aysun.  |9 192318 
942 |2 lcc 
999 |c 47565  |d 47565 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 SH03347 K67 02004  |7 0  |9 69854  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2010-03-12  |e S  |l 4  |o SH334.7 K67 2004  |p 0072667  |r 2016-12-10  |t k.1  |w 2010-03-12  |y KT