İstanbul'da kentsel ayrışma : mekânsal dönüşümde farklı boyutlar /

Bibliographic Details
Other Authors: Kurtuluş, Hatice.
Format: Book
Language:Turkish
Published: İstanbul : Bağlam, 2005.
Series:İnceleme-araştırma ; 166.
Subjects:
LEADER 01334cam a2200361Ia 4500
001 53378
003 OCoLC
005 20190222160750.0
008 060517s2005 tu ab b 000 0 tur c
010 |a  2006307437 
020 |a 9758803395 
020 |a 9789758803392 
035 |a (OCoLC)63661770  
040 |a TRMEMSKU 
043 |a a-tu--- 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a HT384.T82  |b İST 2005 
245 0 0 |a İstanbul'da kentsel ayrışma :  |b mekânsal dönüşümde farklı boyutlar /  |c yayına hazırlayan, Hatice Kurtuluş. 
260 |a İstanbul :  |b Bağlam,  |c 2005. 
300 |a 307 s. :  |b res., hrt. ;  |c 24 cm. 
440 0 |a İnceleme-araştırma ;  |v 166.  |9 264490 
504 |a Bibliyografya var. 
650 0 |a Sociology, Urban  |z Turkey  |z Istanbul.  |9 209576 
650 4 |a Şehirleşme  |z Türkiye  |z İstanbul.  |9 191687 
650 4 |a Şehir planlama  |z Türkiye  |z İstanbul.  |9 209577 
650 4 |a Sosyoloji, Şehir  |z Türkiye  |z İstanbul.  |9 191689 
650 0 |9 209575  |a City planning  |z Turkey  |z Istanbul 
650 0 |9 191685  |a Urbanization   |z Turkey   |z Istanbul 
700 1 |a Kurtuluş, Hatice.  |9 179641 
994 |a C0  |b TR7VH 
942 |2 lcc 
999 |c 47406  |d 47406 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 HT0384 T82 İST 02005  |7 0  |9 69670  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2007-12-24  |e S  |l 21  |m 2  |o HT384.T82 İST 2005  |p 0084734  |r 2018-06-04  |s 2018-02-08  |t 1  |w 2007-12-24  |y KT