İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Basic French cookery course /
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Basic French cookery course /
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Deighton, Len, 1929-
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi:
London :
HarperCollins,
1997.
Konular:
Cookery, French.
Fransız mutfağı.
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
TX719 DEI 1997
Kopya Bilgisi 1
Kütüphanede
Benzer Materyaller
Klasik Fransız yemekleri/
Yazar:: Bleu, Le Cordon
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998)
The art of cuisine.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1995)
Alice B. Toklas yemek kitabı= The Alice B. Toklas cookbook/
Yazar:: Toklas, Alice B.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004)
Alice B. Toklas yemek kitabı= The Alice B. Toklas cookbook/
Yazar:: Toklas, Alice B.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2004)
The image in French philosophy /
Yazar:: Trifonova, Temenuga.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2007)
×
Yüklüyor......