Antik çağ yemekleri ve yemek kültürü /
Yazar: | Dalby, Andrew, 1947- |
---|---|
Diğer Yazarlar: | Grainger, Sally., Avunç, Betül. |
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Turkish |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
İstanbul :
Homer Kitabevi,
2001.
|
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Yemek repertuarı : aşçı, lokantacı, turizmci, eğitimci ve yemekle ilgili herkes için /
Yazar:: Türkan, Cemal, 1953-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006) -
İtalyan aşkı : İtalyan mutfağına dair bir serenat /
Yazar:: Önen, Binnur Akhun
Baskı/Yayın Bilgisi: (2009) -
Dining as a Roman emperor : how to cook ancient Roman recipes today /
Yazar:: Salza Prina Ricotti, Eugenia.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001) -
Bursa yemek kültürü.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2005) -
Çukurova yemekleri/
Yazar:: Çıkla,Fatma
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998)