Antik çağ yemekleri ve yemek kültürü /

Detaylı Bibliyografya
Yazar: Dalby, Andrew, 1947-
Diğer Yazarlar: Grainger, Sally., Avunç, Betül.
Materyal Türü: Kitap
Dil:Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi: İstanbul : Homer Kitabevi, 2001.
Konular:
LEADER 01190cam a2200337Ia 4500
001 52177
003 OCoLC
005 20161229181826.0
008 021230s2001 tu a b 001 0 tur d
020 |a 9758293117 
020 |a 9789758293117 
035 |a (OCoLC)51281918  
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a TX723.5.G8  |b DAL 2001 
100 1 |a Dalby, Andrew,  |d 1947-  |9 207469 
245 1 0 |a Antik çağ yemekleri ve yemek kültürü /  |c Andrew Dalby & Sally Grainger ; çev. Betül Avunç. 
260 |a İstanbul :  |b Homer Kitabevi,  |c 2001. 
300 |a vii, 160 s. :  |b res. ;  |c 22 cm. 
504 |a Bibliyografya ve dizin var. 
500 |a Çeviri: The classical cookbook. 
650 0 |a Cookery, Greek  |x History.  |9 207470 
650 0 |a Cookery, Roman  |x History.  |9 207471 
650 4 |a Yunan mutfağı  |x Tarih.  |9 207472 
650 4 |a Roma mutfağı  |x Tarih.  |9 207473 
700 1 |a Grainger, Sally.  |9 207474 
700 1 |a Avunç, Betül.  |9 72149 
994 |a C0  |b TR7VH 
942 |2 lcc 
999 |c 45762  |d 45762 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 TX07235 G8 DAL 02001  |7 0  |9 67741  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2007-07-16  |e S  |l 19  |m 13  |o TX723.5.G8 DAL 2001  |p 0082881  |r 2022-04-21  |s 2022-04-06  |t 1  |w 2007-07-16  |y KT