AB süreci mi? Sevr süreci mi? /

Turkey; Europian union; relations; politics and government.

Bibliographic Details
Main Author: Manisalı, Erol, 1940-
Format: Book
Language:Turkish
Published: İstanbul : Derin, 2006.
Series:Derin yayınları ; 74
Subjects:
LEADER 01246nam a22003371 4500
001 52712
003 TRMEMSKU
005 20190328182825.0
008 060525s2006 tu 000 0 tur
020 |a 9756463627 
020 |a 9789756463628 
035 |a (OCoLC)69309946 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a JN30  |b MAN 2006 
100 1 |9 1904  |a Manisalı, Erol,  |d 1940- 
245 1 0 |a AB süreci mi? Sevr süreci mi? /  |c Erol Manisalı. 
260 |a İstanbul :  |b Derin,  |c 2006. 
300 |a xii, 196 s. ;  |c 20 cm. 
490 0 |a Derin yayınları ; 74 
520 |a Turkey; Europian union; relations; politics and government. 
610 2 0 |a European Union.  |9 1067 
610 2 0 |a Avrupa Birliği  |9 184998 
650 0 |a Customs unions.  |9 8978 
651 4 |a Avrupa Birliği ülkeleri  |x Dış ilişkiler  |z Türkiye.  |9 201579 
651 4 |a Türkiye  |x Dış ilişkiler  |z Avrupa Birliği ülkeleri.  |9 186470 
651 0 |9 17232  |a European Union countries  |x Foreign relations  |z Turkey 
651 0 |9 26178  |a Turkey  |x Foreign relations  |z European Union countries 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 45583  |d 45583 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 JN0030 M A N2006  |7 0  |9 67530  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2007-09-21  |e S  |l 14  |o JN30 MAN 2006  |p 0084763  |r 2016-12-10  |t 1  |w 2007-09-21  |y KT