Ayaktopu : futbolun öyküsü /

Bibliographic Details
Main Author: Wahl, Alfred
Other Authors: İleri, Cem, 1975-
Format: Book
Language:Turkish
Published: İstanbul yky 2005
Series:Yapı kredi yayınları 2175.
Subjects:
LEADER 00887nam a22002771 4500
001 47066
003 TRMEMSKU
005 20200103145850.0
008 060901s2005 tu a b 00100 tur
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a GV940  |b WAH 2005 
100 1 |9 197334  |a Wahl, Alfred 
245 1 0 |a Ayaktopu :  |b futbolun öyküsü /  |c Alfred Wahl ; çev. Cem İleri. 
246 3 0 |a Futbolun öyküsü 
260 |a İstanbul  |b yky  |c 2005 
300 |a 144 s. :  |b res. ;  |c 18 cm. 
490 0 |a Yapı kredi yayınları  |v 2175. 
504 |a Bibliyografya ve dizin var. 
650 4 |a Futbol.  |9 130788 
650 4 |9 125377  |a Spor 
700 1 |9 4444  |a İleri, Cem,  |d 1975- 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 41330  |d 41330 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 GV0940 W A H2005  |7 0  |9 61966  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2006-09-04  |e S  |l 12  |m 1  |o GV940 WAH 2005  |p 0075472  |r 2019-06-28  |s 2019-05-28  |t 1  |w 2006-09-04  |y KT