Rönesansın serüveni/

Bibliographic Details
Other Authors: Pirim, Nurettin.
Format: Book
Language:Turkish
Published: İstanbul: YKY, 2005.
Series:Yapı Kredi Yayınları Sanat 2145.
Subjects:
LEADER 00793nam a2200229Ia 4500
001 46454
008 050425s2005 tu a 001 0 tur
020 |a 9750808134 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a CB361   |b .R66 2005 
245 0 0 |a Rönesansın serüveni/  |c Ed. Nurettin Pirim. 
260 |a İstanbul:  |b YKY,  |c 2005. 
300 |a 333 s. :  |b res. ;  |c 24 cm. 
440 0 |a Yapı Kredi Yayınları  |v 2145.  |p Sanat  |n 120.  |9 263324 
500 |a Dizin var. 
650 0 |a Renaissance  |x Miscellanea.  |9 195968 
650 4 |a Rönesans  |x Derleme.  |9 195969 
700 1 |a Pirim, Nurettin.  |9 195387 
942 |2 lcc 
999 |c 40827  |d 40827 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 CB0361 R66 02005  |7 0  |9 61338  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2006-07-13  |e S  |l 17  |m 2  |o CB361 .R66 2005  |p 0075418  |r 2020-05-29  |s 2020-02-11  |t k.1  |w 2006-07-13  |y KT