20. Yüzyılda sanat/

Bibliographic Details
Other Authors: Çoker, Adnan.
Format: Book
Language:Turkish
Published: İstanbul: Sel, 2003.
Series:Sel yayınları Geceyarısı 197.
Subjects:
LEADER 00777cam a2200217 a 4500
001 45830
008 060505s2003 tu 00000 tur
020 |a 9755702008 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a N6490   |b  YİR 2003 
650 0 |9 588  |a Art, Modern  |y 20th century 
700 1 |a Çoker, Adnan.  |9 181669 
245 1 0 |a 20. Yüzyılda sanat/   |c  Adnan Çoker...[ve başkaları.]. 
260 |a İstanbul:   |b  Sel,   |c  2003. 
300 |a 80 s.;   |c  20 cm. 
440 0 |a Sel yayınları   |v  197.   |p  Geceyarısı   |n  25.  |9 262879 
650 4 |a Sanat, Modern   |y  20. y. y.  |9 262880 
942 |2 lcc 
999 |c 39455  |d 39455 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 N6490 YİR 02003  |7 0  |9 59489  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2006-05-05  |e S  |l 8  |o N6490 YİR 2003  |p 0074557  |r 2019-10-31  |s 2019-10-30  |t 1  |w 2006-05-05  |y KT