Hürriyet vadisinde bir pençe-i istibdad : Harbiye Nezareti'nde tevkifim ile garip sonuçları /

Bibliographic Details
Main Author: Mizancı Murad, 1853-1914?
Other Authors: Galitekin, Ahmed Nezih
Format: Book
Language:Turkish
Published: İstanbul: Nehir, 1997.
Series:Nehir Yayınları Hatıralarla Yakın Tarih Dizisi 152.
Subjects:
LEADER 01061cam a2200265 a 4500
001 43035
003 TRMEMSKU
005 20191119181619.0
008 051014s1997 tu 00100 tur
020 |a 9755511547 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a DR573.3   |b .M593 1997 
100 0 |9 90941  |a Mizancı Murad,  |d 1853-1914? 
245 1 0 |a Hürriyet vadisinde bir pençe-i istibdad :  |b Harbiye Nezareti'nde tevkifim ile garip sonuçları /  |c Mizancı Mehmed Murad ; haz. Ahmed Nezih Galitekin. 
260 |a İstanbul:   |b  Nehir,   |c  1997. 
300 |a 150 s.;   |c  20 cm. 
440 0 |a Nehir Yayınları   |v  152.   |p  Hatıralarla Yakın Tarih Dizisi   |n  25.  |9 262362 
500 |a Dizin ve Bibliyografya var. 
651 4 |a Türkiye   |x  Tarih   |y  Mehmed V., 1909-1918  |9 128036 
600 1 0 |9 90941  |a Mizancı Murad,  |d 1853-1914? 
700 1 |9 8880  |a Galitekin, Ahmed Nezih 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 37586  |d 37586 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |6 DR05733 M593 01997  |7 0  |9 56905  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2005-10-11  |e S  |l 1  |o DR573.3 .M593 1997  |p 0071580  |r 2016-12-10  |t k.1  |w 2005-10-11  |y KT