Kıbrıs: Annan belgeleri(I.,II. ve III) üzerine değerlendirmeler/

Bibliographic Details
Main Author: Öztürk, Osman Metin, 1956-
Format: Book
Language:Turkish
Published: Ankara: Odak, 2004.
Subjects:
LEADER 00883cam a2200229 a 4500
001 43671
008 051118s2004 tu 00100 tur
020 |a 9759225778 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a DS54.9   |b  ÖZT 2004 
100 1 |9 189369  |a Öztürk, Osman Metin,   |d 1956- 
245 1 0 |a Kıbrıs:   |b  Annan belgeleri(I.,II. ve III) üzerine değerlendirmeler/   |c  Osman Metin Öztürk. 
260 |a Ankara:   |b  Odak,   |c  2004. 
300 |a 141 s.;   |c  20 cm. 
504 |a Bibliyografya ve dizin var. 
650 4 |a Diplomatik Görüşmeler   |x  Kıbrıs Problemi  |9 189370 
650 4 |a Avrupa Birliği Genişleme  |9 189371 
650 4 |a Avrupa Birliği Entegrasyonu   |z  Kıbrıs  |9 189372 
942 |2 lcc 
999 |c 37178  |d 37178 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 DS00549 ÖZT 02004  |7 0  |9 56446  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2005-11-16  |e S  |l 7  |o DS54.9 ÖZT 2004  |p 0063908  |r 2016-12-10  |t 1  |w 2005-11-16  |y KT