Yapı Kredi koleksiyonu: Bizans sikkeleri=Byzantine coins:The Yapı Kredi collection/

Bibliographic Details
Main Author: Tekin, Oğuz
Format: Book
Published: İstanbul: YKY, 1999.
Subjects:
LEADER 01238cam a2200277 a 4500
001 41846
008 100923s1999 tua bi 00100 tur
020 |a 9750800230 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a CJ1229   |b .T45 1999 
100 1 |a Tekin, Oğuz  |9 127125 
245 1 0 |a Yapı Kredi koleksiyonu:  |b Bizans sikkeleri=Byzantine coins:The Yapı Kredi collection/  |c Oğuz Tekin. 
246 1 1 |a Byzantine coins:  |b the Yapı Kredi collection. 
246 3 0 |a Bizans sikkeleri. 
260 |a İstanbul:  |b YKY,  |c 1999. 
300 |a 224 s. :  |b res. ;  |c 29 cm. 
504 |a Bibliyografya ve dizin var. 
650 0 |a Coins, Byzantine  |z Turkey  |x Catalogs.  |9 184962 
650 0 |a Numismatics  |x Byzantine Empire.  |9 184963 
650 4 |a Sikkeler, Bizans  |z Türkiye  |x Kataloglar.  |9 184964 
650 4 |a Madeni Paralar  |x Bizans İmparatorluğu.  |9 184965 
942 |2 lcc 
999 |c 36345  |d 36345 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 CJ1229 T45 01999  |7 0  |8 Roman dışı  |9 55437  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2005-08-09  |e Satın alma  |l 17  |m 1  |o CJ1229 .T45 1999  |p 0061800  |r 2020-01-15  |s 2019-12-24  |t k.1  |w 2005-08-09  |y KT 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |6 CJ1229 T45 01999  |7 0  |8 Roman dışı  |9 102853  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2018-05-10  |e Satın alma  |o CJ1229 .T45 1999  |p 0061802  |r 2018-05-10  |t k.2  |w 2018-05-10  |y KT