Hain futbol /

Bibliographic Details
Main Author: Coleman, Michael, 1946, May 12-
Other Authors: Çimen, Ali, 1971-
Format: Book
Language:Turkish
Published: İstanbul: Timaş, 2002.
Series:Timaş yayınları 568.
Subjects:
LEADER 00900nam a22002771 4500
001 42547
003 TRMEMSKU
005 20200206181434.0
008 050929s2002 tu a 00000 tur
020 |a 9753624808 
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a GV943.49  |b COL 2002 
100 1 |9 261831  |a Coleman, Michael,  |d 1946, May 12- 
245 1 0 |a Hain futbol /  |c Michael Coleman ; çev. Ali Çimen. 
246 1 1 |a The Knowledge foul football. 
260 |a İstanbul:  |b Timaş,  |c 2002. 
300 |a 159 s. :  |b res. ;  |c 20 cm. 
490 0 |a Timaş yayınları  |v 568. 
650 0 |9 186090  |a Soccer  |v Juvenile literature 
650 0 |9 28137  |a Sports 
700 1 |9 75147  |a Çimen, Ali,  |d 1971- 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 36094  |d 36094 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 GV094349 C O L2002  |7 0  |9 55140  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2005-09-29  |e S  |l 11  |o GV943.49 COL 2002  |p 0063135  |r 2016-12-10  |t 1  |w 2005-09-29  |y KT