Bütünleşik pazarlama: Halkla ilişkiler temelli bir model/

Bibliographic Details
Main Author: Bozkurt, Izzet.
Format: Book
Language:Turkish
Published: Ankara: MediaCat, 2000.
Subjects:
LEADER 01332nam a2200289Ia 4500
001 41152
003 OCoLC
005 20161229175600.0
008 050719s2000 tu b 000 0 tur d
020 |a 9758378201 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a HF5415.123  |b BOZ 2000 
100 1 |a Bozkurt, Izzet.  |9 184055 
245 1 0 |a Bütünleşik pazarlama:  |b Halkla ilişkiler temelli bir model/   |c İzzet Bozkurt 
260 |a Ankara:  |b MediaCat,  |c 2000. 
300 |a 173 s.;  |c 21 cm. 
504 |a Bibliyografya var. 
650 0 |a Communication in marketing.  |9 23090 
650 4 |a İletişim, Pazarlamada.  |9 146648 
994 |a C0  |b TR7VH 
942 |2 lcc 
999 |c 35425  |d 35425 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 HF5415123 B O Z2000  |7 1  |9 54325  |a MK  |b MK  |c MIMYO  |d 2005-07-19  |e S  |o HF5415.123 BOZ 2000  |p 0065986  |r 2016-12-10  |t 1  |w 2005-07-19  |y KT 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 HF5415123 B O Z2000  |7 0  |9 54326  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2006-04-14  |e S  |l 12  |m 2  |o HF5415.123 BOZ 2000  |p 0073929  |r 2017-05-26  |s 2017-04-18  |t 1  |w 2006-04-14  |y KT 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 HF5415123 B O Z2000  |7 0  |9 54327  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2006-11-30  |e S  |l 11  |o HF5415.123 BOZ 2000  |p 0065988  |q 2021-03-01  |r 2020-10-09  |s 2020-10-09  |t 1  |w 2006-11-30  |y KT 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 HF5415123 B O Z2000  |7 1  |9 54328  |a MK  |b MK  |c MIMYO  |d 2005-07-19  |e S  |o HF5415.123 BOZ 2000  |p 0065987  |r 2016-12-10  |t 1  |w 2005-07-19  |y KT