İngiliz basını ve Atatürk'ün Türkiyesi /

Bibliographic Details
Main Author: Yılmaz, Mustafa
Format: Book
Language:Turkish
Published: Ankara : Phoenix, 2002.
Edition:1. bs.
Subjects:
LEADER 01224nam a2200337Ia 4500
001 40092
003 TRMEMSKU
005 20201130130701.0
008 050613s2002 tu b 000 0 tur d
020 |a 9756565276 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a DR589   |b .İ534 2002 
100 1 |a Yılmaz, Mustafa  |9 258551 
245 1 0 |a İngiliz basını ve Atatürk'ün Türkiyesi /  |c Mustafa Yılmaz. 
250 |a 1. bs. 
260 |a Ankara :  |b Phoenix,  |c 2002. 
300 |a v, 244 s. ;  |c 24 cm. 
504 |a Bibliyografya var. 
650 0 |a Public opinion  |z Great Britain.  |9 181303 
650 0 |a English newspapers  |z Great Britain.  |9 181304 
650 4 |a Kamuoyu  |z İngiltere.  |9 181305 
650 4 |a İngiliz Gazeteleri.  |9 181306 
651 4 |a Türkiye  |x Tarih  |y 1918-1960.  |9 127800 
651 0 |a Turkey  |x Foreign public opinion, British.  |9 70131 
651 4 |a Türkiye  |x Dış Kamuoyu  |z İngiltere.  |9 181307 
651 0 |9 1644  |a Turkey  |x History  |y 1918-1960 
600 1 0 |9 879  |a Atatürk, Mustafa Kemal,  |d 1881-1938 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 34627  |d 34627 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 DR0589 .İ00534 02002  |7 0  |9 53297  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2005-06-13  |e S  |l 5  |o DR589 .İ534 2002  |p 0066193  |r 2018-04-24  |s 2018-04-03  |t k.1  |w 2005-06-13  |y KT