21. yüzyılda Türk dünyası jeopolitiği : Muzaffer Özdağ'a armağan /

Bibliographic Details
Other Authors: Kalafat, Yaşar, 1939-, Erol, Mehmet Seyfettin, 1969-, Özdağ, Ümit, 1961-
Format: Book
Language:Turkish
Published: Ankara: ASAM, 2003.
Series:Avrasya Stratejik Araştırmalar Mekezi
Subjects:
LEADER 01575cam a22003371 4500
001 36682
003 TRMEMSKU
005 20181116143740.0
008 040611s2003 tu 00000 tur
020 |a 975676967X 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a JC319  |b YİR 2003 
245 0 0 |a 21. yüzyılda Türk dünyası jeopolitiği :  |b Muzaffer Özdağ'a armağan /  |c derl. Ümit Özdağ, Yaşar Kalafat, Mehmet Seyfettin Erol. 
260 |a Ankara:  |b ASAM,  |c 2003. 
300 |a 4 c.;  |c 24 cm. 
490 0 |a Avrasya Stratejik Araştırmalar Mekezi 
504 |a Bibliyografya var. 
600 1 0 |9 205766  |a Özdağ, Muzaffer,  |d 1933-2002 
650 4 |a JEOPOLİTİK-ASYA, ORTA  |9 174683 
650 4 |a JEOPOLİTİK-TÜRKİYE  |9 136288 
650 4 |a TÜRK HALKLARI  |9 129402 
700 1 |9 78387  |a Kalafat, Yaşar,  |d 1939- 
700 1 |9 87348  |a Erol, Mehmet Seyfettin,  |d 1969- 
700 1 |9 73825  |a Özdağ, Ümit,  |d 1961- 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 32190  |d 32190 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 JC0319 YİR 02003  |7 0  |9 50021  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2004-06-01  |e S  |l 6  |o JC319 YİR 2003  |p 0060326  |r 2016-12-10  |t 1.c.  |w 2004-06-01  |y KT 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 JC0319 YİR 02003  |7 0  |9 50022  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2004-06-01  |e S  |l 3  |o JC319 YİR 2003  |p 0060327  |r 2018-03-01  |s 2018-02-14  |t 2.c.  |w 2004-06-01  |y KT 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 JC0319 YİR 02003  |7 0  |9 50023  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2004-06-01  |e S  |l 1  |o JC319 YİR 2003  |p 0060328  |r 2016-12-10  |t 3.c.  |w 2004-06-01  |y KT 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 JC0319 YİR 02003  |7 0  |9 50024  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2004-06-01  |e S  |l 2  |o JC319 YİR 2003  |p 0060329  |r 2016-12-10  |t 4.c.  |w 2004-06-01  |y KT