Sosyoloji : kavram ve sorunlar /

Bibliographic Details
Main Author: Doğan, İsmail, 1954- (yazar)
Format: Book
Language:Turkish
Published: İstanbul : Sistem Yayıncılık, 2000.
Edition:3. basım : Ocak 2000
Series:Sistem Yayıncılık ; 056. İnceleme-araştırma dizisi
Subjects:
LEADER 01125cam a22003251 4500
001 37306
003 TRMEMSKU
005 20180711152220.0
008 180711s2000 tu a 00000 tur d
020 |a 9757397563 
035 |a (OCoLC) 
040 |a TRMEMSKU  |b tur  |c TRMEMSKU  |e rda 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a HM606.T8   |b D633 2000 
100 1 |a Doğan, İsmail,  |9 82072  |d 1954-  |e yazar 
245 1 0 |a Sosyoloji :  |b kavram ve sorunlar /  |b İsmail Doğan. 
250 |a 3. basım : Ocak 2000 
264 1 |a İstanbul :  |b Sistem Yayıncılık,  |c 2000. 
300 |a 496 sayfa :  |b resim ;  |c 22 cm. 
336 |2 rdacontent  |a TX 
337 |2 rdamedia  |a UMD 
338 |2 rdacarrier  |a VLM 
490 0 |a Sistem Yayıncılık ; 056. İnceleme-araştırma dizisi 
504 |a Bibliyografya (sayfa 479-496). 
650 0 |9 7739  |a Sociology  |x Methodology 
650 0 |9 3167  |a Sociology 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 31906  |d 31906 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 HM0606 T8 D633 02000  |7 0  |8 NFIC  |9 49608  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2004-06-28  |e B  |i 255.07.02.01.06-  |l 58  |m 1  |o HM606.T8 D633 2000  |p 0061145  |r 2019-01-07  |s 2018-12-06  |t k.1  |w 2004-06-28  |y KT