Dokuz ışık /

Bibliographic Details
Main Author: Türkeş, Alparslan, 1917-1997
Format: Book
Language:Turkish
Published: Ankara: Berikan, 2000.
Subjects:
LEADER 00871cam a22002411 4500
001 32969
003 TRMEMSKU
005 20190822153632.0
008 030425s2000 tu 00000 tur
020 |a 9758303270 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a JC311  |b .T874 2000 
100 1 |9 35631  |a Türkeş, Alparslan,  |d 1917-1997 
245 1 0 |a Dokuz ışık /  |c Alparslan Türkeş. 
260 |a Ankara:  |b Berikan,  |c 2000. 
300 |a 101 s.;  |c 20 cm. 
600 1 0 |9 169412  |a Türkeş, Alparslan,  |d 1917-1997  |x Political and social views 
650 4 |a MİLLİYETÇİLİK-TÜRKİYE  |9 258604 
651 4 |a TÜRKİYE-POLİTİKA VE DEVLET YÖNETİMİ-1960-1980  |9 129034 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 28687  |d 28687 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 JC0311 T874 02000  |7 0  |9 45162  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2002-08-06  |e S  |l 44  |m 1  |o JC311 .T874 2000  |p 0048443  |r 2019-03-19  |s 2019-03-04  |t k.1  |w 2002-08-06  |y KT