İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Azerbaycan mutfağı/
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Azerbaycan mutfağı/
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Ahmedof, Ahmet Cabir
Diğer Yazarlar:
Müderriszade, Melek,aktaran ve haz.
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi:
Ankara:
AYK Atatürk Kültür Merkezi,
2001.
Konular:
AZERBAYCAN MUTFAĞI
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
TX724.5.A8 AHM 2001
Kopya Bilgisi
Kütüphanede
Benzer Materyaller
Azerbaycan yemekleri/
Yazar:: Ismayıloglu, Akhmed Djabır
Baskı/Yayın Bilgisi: (1997)
Çin yemekleri/
Yazar:: Parlar, Ömer
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006)
Çin mutfağının sırları: Çin restoran yemekleri evde nasıl pişirilir?/
Yazar:: Hsiung, Deh-Ta
Baskı/Yayın Bilgisi: (2008)
Soframız nur hanemiz mamur : Osmanlı maddi kültüründe yemek ve barınak /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2006)
Azerbaycan coğrafyası.
Baskı/Yayın Bilgisi: (1994)
×
Yüklüyor......