Bizim Deniz/

Bibliographic Details
Main Author: Feyizoğlu, Turhan
Format: Book
Language:Turkish
Published: Ankara: Doruk, 1998.
Edition:Genişletilmiş 15. bs.
Subjects:
LEADER 00798cam a22002411 4500
001 32738
008 030412s1998 tu 00000 tur
020 |a 9755531459 
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a DR592.G4   |b F49 1998 
100 1 |a Feyizoğlu, Turhan  |9 8749 
245 1 0 |a Bizim Deniz/  |c Turhan Feyizoğlu. 
250 |a Genişletilmiş 15. bs. 
260 |a Ankara:  |b Doruk,  |c 1998. 
300 |a 471 s.;  |c 20 cm. 
504 |a Bibliyografya var. 
600 1 0 |a Gezmiş, Deniz,  |d 1947-1972.  |9 3891 
651 4 |a Türkiye  |x Siyaset ve yönetim.  |9 125885 
651 0 |9 541  |a Turkey  |x Politics and government 
942 |2 lcc 
999 |c 27125  |d 27125 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 DR0592 G4 F49 01998  |7 0  |9 42800  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2002-04-09  |e S  |o DR592.G4 F49 1998  |p 0046696  |r 2016-12-10  |w 2002-04-09  |y KT