On ikinci asr-ı hicride İstanbul hayatı 1100-1200 /

Bibliographic Details
Main Author: Ahmet Refik, 1880 or 1881-1937
Format: Book
Language:Turkish
Published: İstanbul: Enderun, 1987.
LEADER 00666cam a22001931 4500
001 31369
003 TRMEMSKU
005 20190727190631.0
008 030208s1987 tu 00000 tur
040 |a TRMEMSKU 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a DR726   |b REF 1987 
100 0 |9 5461  |a Ahmet Refik,  |d 1880 or 1881-1937 
245 1 0 |a On ikinci asr-ı hicride İstanbul hayatı 1100-1200 /  |c Ahmed Refik. 
260 |a İstanbul:  |b Enderun,  |c 1987. 
300 |a 240 s.;  |c 24 cm. 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 26962  |d 26962 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 DR0726 R E F1987  |7 0  |9 42577  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2000-04-19  |e S  |l 2  |m 5  |o DR726 REF 1987  |p 0031065  |q 2020-03-25  |r 2019-10-10  |s 2019-10-10  |w 2000-04-19  |y KT