İçeriği atla
Toggle navigation
VuFind
Dil
English
Deutsch
Türkçe
Русский
اللغة العربية
Tüm Alanlar
Materyal Adı
Yazar
Konu
Yer Numarası
ISBN/ISSN
Etiket
Ara
Gelişmiş
Ayıntab'tan Gaziantep'e yeme i...
Erişim Bilgileri
Alıntıla
E-posta Gönder
Kaydı İhraç Et
İhraç Et RefWorks
İhraç Et EndNoteWeb
İhraç Et EndNote
Ayıntab'tan Gaziantep'e yeme içme /
Detaylı Bibliyografya
Yazar:
Ünsal, Ayfer T.
Materyal Türü:
Kitap
Dil:
Turkish
Baskı/Yayın Bilgisi:
İstanbul:
İletişim,
2002.
Konular:
TÜRK MUTFAĞI
Cooking, Turkish
AŞÇILIK-TÜRKİYE-GAZİANTEP
BESLENME ALIŞKANLIKLARI
Erişim Bilgileri
Diğer Bilgiler
Benzer Materyaller
MARC Görünümü
Menteşe Kütüphanesi
Detaylı Erişim Bilgileri Menteşe Kütüphanesi
Yer Numarası:
TX725.T8 ÜNS 2002
Kopya Bilgisi
Kütüphanede
Benzer Materyaller
Çokkültürlü İstanbul mutfağı : Rumlar, Ermeniler, Museviler, Türkler, yemek kültürleri, tanıklıklar ve tarifler /
Yazar:: Eksen,İlhan, 1944-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2001)
Türk ve dünya mutfakları/
Yazar:: Akman, Mehmet
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998)
A La Carte/
Yazar:: Münir,Saime
Baskı/Yayın Bilgisi: (1998)
Aydın sofrası yöresel yemekler= The tables of Aydın: Ege Bölgesinin geleneksel mutfak kültürü/
Yazar:: Aydın, Turgay
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)
Vejetaryen Türk mutfağı= Vegetarian Turkish cooking/
Yazar:: Tamkoç, Günseli
Baskı/Yayın Bilgisi: (2000)
×
Yüklüyor......