Geçmişin kuşları : (günce 1965-1969)/

Bibliographic Details
Main Author: Akbal, Oktay, 1923-2015
Format: Book
Language:Turkish
Published: İstanbul : Çağdaş, 1979.
Series:Tarih-anı-gezi-olay dizisi ; 24.
Subjects:
LEADER 00789cam a22002291 4500
001 26081
003 TRMEMSKU
005 20180307144918.0
008 011019s1979 tu 00000 tur
040 |a TRMEMSKU 
041 0 |a tur 
049 |a TR7VH 
050 0 0 |a PL249.1.K33   |b G33 1979 
100 1 |9 156565  |a Akbal, Oktay,  |d 1923-2015 
245 1 0 |a Geçmişin kuşları :  |b (günce 1965-1969)/  |c Oktay Akbal. 
260 |a İstanbul :  |b Çağdaş,  |c 1979. 
300 |a 431 s. ;  |c 20 cm. 
490 0 |a Tarih-anı-gezi-olay dizisi ; 24. 
600 1 0 |9 157311  |a Akbal, Oktay,  |d 1923-2015  |v Diaries 
942 |2 lcc  |c KT 
999 |c 22136  |d 22136 
952 |0 0  |1 0  |2 lcc  |4 0  |5 0  |6 PL02491 K33 G33 01979  |7 0  |9 35622  |a MK  |b MK  |c MK  |d 2000-06-06  |e S  |g 999999.99  |l 8  |o PL249.1.K33 G33 1979  |p 0033463  |r 2016-12-10  |t k.1  |w 2000-06-06  |y KT